Aquapeel

Za čistu, glatku i blistavu kožu

Aquapeel je trenutačno najpopularniji neinvazivni tretman hidrodermoabrazije, dubinskog čišćenja i hidratacije kože u svijetu. Tretman spaja vakum tehnologiju čišćenja, hydrapeel sustav eksfolijacije i patentirane Aquapeel serume za hidrataciju kože lica, tijela i tjemena s vidljivim rezultatima nakon samo jednog korištenja. Tretman je namijenjen za kožu sklonu nepravilnostima, ali i za održavanje blistavosti, zdravlja i vitalnosti normalne i umorne kože lica, tijela i vlasišta.

Za koja stanja kože koristimo Aquapeel?

Aquapeel tretman namijenjen je svim tipovima kože. Svaki tretman je individualiziran, ovisno o specifičnim stanjima i potrebama vaše kože. 

 • Neujednačen ten
 • Loša tekstura kože
 • Gubitak čvrstoće i eleastičnosti kože
 • Dehidririrana i umorna koža
 • Fine linije i bore
 • Akne 
 • Masna koža sklona aknama, proširenim porama i ožiljcima
 • Hiperpigmentacije
 • Seboreja i seboroični dermatitis 
 • Ispadanje i oslabljen rast kose
   

Bol:

bezbolno

Anestetik:

nije potreban

Vrijeme tretmana:

30-45 min

Oporavak:

nema

Rizici:

kratkotrajno crvenilo lica

Rezultati:

vidljivi odmah

Najčešća pitanja

Kako se izvodi tretman Aquapeel?

Tretman Aquapeel započinje fazom detoksikacije gdje korištenjem specifične tehnike limfne drenaže potičemo cirkulaciju i eliminaciju toksina iz kože. 
Drugom fazom čišćenja i eksfolijacije Innofacial stimulira nježnu abraziju kože, otklanjanjem odumrlih stanica kože i viška sebuma. 
U trećoj fazi sinergičkim djelovanjem kombinacije pilinga potičemo otvaranje kožnih pora, začepljenih nečistoćama i kožnim sebumom te zaglađivanje kože. 
Četvrta faza ekstrakcije uključuje kombinaciju Innofacial pilinga i tehnologije vakumske ekstrakcije komedona i kožnih nečistoća. 
Zahvat završavamo fazom hidratacije i obnove kože gdje koristimo Innofacial nutritivne serume kako bismo nahranili i zaštitili kožu antioksidansima i peptidima.
Innofacial nutritivni serumi su obogaćeni molekulama hijaluronske kiseline, vitaminima, antioksidantima i voćnim kiselinama koji pružaju pomoć u rješavanju brojnih medicinskih i estetskih stanja kože u području tjemena, lica i tijela.

Koje rezultate postižemo tretmanom Aquapeel?

Aquapeel tretman je danas nezaobilazna metoda u medicinskoj kozmetologiji u procesu održavanja zdrave kože i blistave puti. Redovita primjena tretmana osigurava čistu, pomlađenu i hidratiziranu kožu. Ponavljani tretmani održavanja masne kože sklone aknama reduciraju pojavu rezidualnih ožiljaka i potrebu za primjenom i ordiniranjem agresivnijih medicinskih terapija. Primjena Innofacial tretmana u području vlasišta potiče cirkulaciju vlasišta i rast oslabljene kose.

Koliki je oporavak nakon tretmana?

Vrijeme oporavka nije potrebno i možete se odmah vratiti aktivnostima vaše svakodnevnice.

Koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?

Rezultati tretmana su vidljivi odmah nakon izvođenja tretmana.

Koliko često se preporuča izvođenje Aquapeel tretmana?

Za održavanje blistavog sjaja i zdravlja kože preporuča se izvođenje tretmana jednom mjesečno. Kod osoba sklonih masnoj koži i izbijanju akni tretmani se mogu izvoditi i češće u intervalima svakih 2 tjedna.

Koje su nuspojave i rizici tretmana?

Innofacial tretman je vrlo siguran i neinvazivan tretman. Postupak izvođenja tretmana je u potpunosti bezbolan. Kod izrazito reaktivne kože nakon tretmana koža može biti malo crvenija što se povlači unutar nekoliko sati od izvođenja tretmana.

Tretman se ne preporučuje:

 • Nakon nedavnog kozmetičkog tretmana (laser, mikrodermoabrazija, depilacija)
 • Upalna stanja kože, opekline od sunca ili prethodna terapija zračenjem
 • Alergija na lijekove i salicilate
 • Trudnoća i dojenje
   

Koja je razlika Aquapeel hidrodermoabrazije u odnosu na klasičnu dermoabraziju?

Innofacial je začetnik inovativnog sustava neinvazivne hidrodermoabrazije na tržištu, koji nježnom abrazijom i eksfolijacijom, ne oštećuje zdravi sloj kože. Sprječava nastanak posljedičnog crvenila, hiperpigmentacija i upalnih kožnih reakcija, uzrokovanih ostatcima kristala u koži u odnosu na klasičnu dermoabraziju. Posebna tehnologija omogućava ujedno i dublju penetraciju aktivnih sastojaka seruma i hidrataciju kože.

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com