Kako se riješiti celulita: otkrijte snagu Med Contour Multipowera!

08.01.2024.

Celulit je česta i frustrirajuća briga s kojom se mnogi od nas bore. Udubljena i neravna područja na bedrima, stražnjici i bokovima, mogu uzrokovati različiti čimbenici, uključujući genetiku, hormonalne promjene, lošu cirkulaciju i sjedilački način života. Bez obzira na uzrok, jedna stvar ostaje ista – želja za pronalaskom učinkovitih rješenja za zaglađivanje i toniranje kože. 


Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije koji koristi napredne tehnologije za uklanjanje celulita i smanjenje neželjenih masnih naslaga. Jedinstvena kombinacija ultrazvuka i vakuma prodire duboko u kožu kako bi se razgradile masne naslage i potaknula cirkulacija krvi, potičući prirodnu sposobnost tijela da eliminira toksine i smanji celulit. 
Uređaj Med Contour Multipower radi emitiranjem ultrazvučnih valova niske frekvencije koji ciljano djeluju na područja sklona celulitu. Ovi ultrazvučni valovi prodiru u kožu, razgrađuju masne kiseline i naslage celulita. 
Istodobno, vakum stimulira limfnu drenažu, pomažući u eliminaciji toksina i viška tekućine iz tretiranih područja. Ova snažna kombinacija rezultira vidljivo glatkijom i čvršćom kožom, sa smanjenim celulitom i poboljšanim ukupnim konturama tijela. 


Ključne prednosti uređaja Med Contour Multipower:
1. Zaboravite na invazivne postupke - Med Contour Multipower pruža učinkovitu, nekiruršku alternativu za smanjenje celulita, osigurava minimalnu nelagodu i brzo vas vraća vašoj rutini.
 2. Svako tijelo je jedinstveno, a uz različite postavke i intenzitete, ovaj se uređaj može prilagoditi vašim specifičnim potrebama i ciljati na različita područja problema, pružajući personalizirani pristup vašem putu uklanjanja celulita. 
3. Za razliku od privremenih rješenja, Med Contour Multipower fokusiran je na rješavanje temeljnih uzroka celulita, pružajući dugotrajne rezultate u kojima možete uživati mjesecima koji dolaze. Potičući proizvodnju kolagena i poboljšavajući cirkulaciju krvi, pomaže u stvaranju zdravijeg i mladolikog izgleda. 


Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak nakon 6 tretmana, a važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenja obujma na ukupnom području tijela.


Zima je idealno vrijeme za borbu protiv celulita. Prihvatite ovu sezonu kao savršenu priliku da preuzmete kontrolu nad svojim ciljevima uklanjanja celulita,  tako da možete samouvjereno nositi svoj omiljeni kupaći kostim kada stigne ljeto. 

Za više savjeta, obratite se stručnom osoblju Poliklinike Life:
T. 021 685 430
E. poliklinika@hotelpresident.hr

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com