Med Visage

Med Visage uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško zatezanje i pomlađivanje kože lica. Ultrazvuk dubinski djeluje na kožu te tako učinkovito smanjuje bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Radiofrekvencija dodatno se aplicira nakon djelovanja ultrazvuka. Neposredni učinak radiofrekvencije jest poticanje proizvodnje kolagena, što daje koži učinak zatezanja. To je proces koji traje i nakon tretmana, a rezultat je vraćanje volumena kože i pomlađivanje.

Med Visage u svom radu koristi ultrazvuk jačine 5 MHz koji radi vrlo blizu površine kože. Sam ultrazvuk ne proizvodi klasičan uzv val već je nadograđen dodatnom modulacijom koja taj val čini moćnijim i efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da potiče stvaranje novog kolagena. Ultrazvuk  se već dugo koristi u svim granama medicine i kozmetologije kako bi umirio, izdrenirao kožu te povećao mogućnost kože za upijanje aktivnih sastojaka. Uz ultrazvuk, MV koristi još i multipolarnu radiofrekvenciju. Sinergija ove dvije metode jamči sjajne rezultate.

Za koja stanja kože koristimo Med Visage?
- Umorna koža i gubitak tonusa kože
- Gubitak čvrstoće i elastičnosti kože
- Fine linije i bore
- Obješena koža lica i vrata
 

Bol:

bezbolno

Anestetik:

nije potreban

Vrijeme tretmana:

30-50 min

Oporavak:

nema

Rizici:

kratkotrajno crvenilo lica, osjećaj topline

Rezultati:

individualno

Najčešća pitanja

Kako se izvodi tretman Med Visage?

Med Visage koristi ultrazvučno i radiofrekvencijsko djelovanje za dubinsko smanjenje bora i zatezanje opuštene kože.
Izvodi se prelaskom specijalne face lifting sonde preko lica i vrata. Osjećaj tople, ugodne masaže prati cijelo vrijeme tretmana.

Kako djeluje tretman Med Visage?

Sinergija djelovanja ultrazvuka s radiofrekvencijom termalna energija potiče stimulaciju i reorganizaciju kolagenih i elastična vlakana što se očituje zatezanjem, učvršćivanjem i poboljšanjem teksture kože. Kontrolirana energija ultrazvuka i radiofrekvence ciljano prodire u dublje slojeve kože i potiče staničnu obnovu i regeneraciju rezultirajući pomlađivanjem i osvježenjem kože lica, vrata i dekoltea.
Završna faza ručne masaže područja lica, vrata i dekoltea pospješuje cirkulaciju, limfnu drenažu i eliminaciju viška tekućine i toksičnih tvari.

Je li tretman bolan?

Tretman je bezbolan, učinkovit i siguran. Najčešće se uspoređuje sa osjećajem tople opuštajuće masaže ručne masaže područja lica, vrata i dekoltea zbog čega je iznimno ugodan za klijenta.

Koje regije možemo tretirati Med Visage?

Regije koje se mogu tretirati su: lice, vrate i dekolte. 

Koje rezultate postižemo tretmanom Med Visage?

Med Visage je neinvazivna alternativa nekiruškom face liftingu s dugotrajnim rezultatima i djelotvornom učinku u zatezanju i pomlađivanju kože.

Koliki je oporavak nakon tretmana?

Med Visage tretman je vrlo siguran i neinvazivan tretman. Postupak izvođenja tretmana je u potpunosti bezbolan. Vrijeme za oporavak nije potrebno i nakon odrađenog tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Kod izrazito reaktivne kože nakon tretmana koža može biti malo crvenija ili otečenija što se povlači unutar nekoliko sati od izvođenja tretmana.

Koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?

Već nakon prvog tretmana moguće je vidjeti rezultate u smislu zatezanja kože lica, vrata i dekoltea dok je za dugotrajniji i bolji rezultat preporuka odraditi seriju od 6 tretmana.

Koliko često se preporuča izvođenje Med Visage tretmana?

Tretmani se mogu provoditi svako 10 -15 dana. Preporuka je provesti ciklus od 6 tretmana kako bi se postigao mjerljiv učinak te nastaviti s fazom održavanja nekoliko puta godišnje.

Koje su nuspojave i rizici tretmana?

Med Visage posjeduje sve potrebne certifikate kao i FDA odobrenje. Budući da je tržište danas zasićeno raznim uređajima bez potrebnih certifikata, čime se izlažete nastanku rizika prilikom korištenja istih, preporučamo Vam da provjerite iste prilikom zakazivanja svog termina.

Tretman se ne preporučuje osobama s težim kroničnim bolestima organskog sustava, malignitetima i kožnim bolestima u zoni tretiranog područja. Ne preporuča se osobama s ugrađenim pacemakerom, trudnicama i dojiljama, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida, antikoagulantne lijekove i lijekove sa sastojkom izotretinoina.

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com