MedSpa

Pravila privatnosti

Poliklinika Life Med d.o.o. (u daljnjem tekstu: Poliklinika Life) donosi „Pravila privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama www.medspalife.hr i s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama. Molimo Vas da pažljivo pročitate „Pravila privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Svrha prikupljanja Vaših osobnih podataka
Vaše osobne podatke prikupljamo isključivo radi:
-    Odgovora na Vaše upite
-    Pružanja tražene usluge
-    Marketinške svrhe (statističke obrade podataka, slanje informacija o novitetima i posebnim ponudama putem newslettera i/ili sms-a)

Davanje Vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici ww.medspalife.hr je slobodan te se od korisnika ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo isključivo kako bi Poliklinika Life mogla što kvalitetnije obraditi vaše zahtjeve za terminima, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima.

Svrha korištenja prikupljenih podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, elektroničkom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba.

Prikupljanje osobnih podataka
Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja „online obrazaca za naručivanje“ na internet stranici www.medspalife.hr ili službenim Facebook stranicama Poliklinike Life, prilikom prijave za newsletter, slanjem upita elektroničkom poštom na adrese poliklinika@hotelpresident.hr, spa@hotelpresident.hr, spa-manager@hotelpresident.hr ili prijavom na nagradne natječaje na stranicama društvenih mreža Poliklinike Life.

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja „Kontakt obrasca“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum i godinu rođenja, te podatke relevantne za određenu medicinsku uslugu. 

Korištenje Vaših osobnih podataka
Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:
-    personalizirali Vaše korisničko iskustvo te Vam isporučili sadržaje ili usluge za koje ste najviše zainteresirani
-    poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
-    omogućili bolju i bržu uslugu prilikom odgovora na Vaš korisnički zahtjev ili upit
-    bolje administrirali promocije, nagradne natječaje, istraživanja ili druge slične sadržaje
-    dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga

Zaštita osobnih podataka
Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na našim internet stranicama strogo su zabranjeni.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te ih koristimo isključivo za potrebe pružanja gore navedenih usluga. 

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Izjave o privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Korištenje kolačića (eng. cookies)
Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, omogućavanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše web stranice s našim društvenim mrežama te partnerima za oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga. Ukoliko nastavite koristiti našu web stranicu pristajete na naše kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice mogu koristiti za učinkovitije korisničko iskustvo. Zakon kaže da možemo pohraniti kolačiće na Vaš uređaj ukoliko su nužno potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo Vaše dopuštenje. Ova web stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama.
Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.

Ukoliko ne želite da vaše računalo prima „kolačiće“ sa stranice www.medspalife.hr, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

Poveznice na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati poveznice prema drugim web stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama. Iz tog razloga one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. Molimo pročitajte pravila o privatnosti koja se odnose na te web stranice. S ciljem da zaštitimo integritet naše web stranice, dobrodošle su povratne informacije o eventualnim kršenjima Vaše privatnosti na tim stranicama.

Upravljanje Vašim osobnim podacima
Poliklinika Life jamči da neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ako za to dobijemo Vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Iznimno, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge s naših stranica, smatramo da Vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da Vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri Vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima o privatnosti.

Poliklinika Life ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su s našim uslugama.
Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas telefonski ili e-poštom:
Poliklinika Life
Ivana Pavla II 11, 21000 Solin, Hrvatska
poliklinika@hotelpresident.hr
+385 21 685 430


Mjere zaštite Vaših osobnih podataka
Poliklinika Life primjenjuje odgovarajuće mjere i procedure zaštite osobnih podataka u svrhu sprečavanja neovlaštenog pristupa istima. Također, brinemo da se osobni podaci koriste u skladu sa svrhom obrade. Tehnologije koje se koriste za zaštitu su kriptiranje, antivirusni programi i firewall sustavi. Neovlašteni pokušaji otpreme ii izmjene podataka na internet stranicama www.medspalife.hr strogo su zabranjeni. 
 

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com