Sve što trebate znati o Med Visage terapiji za nekirurški face lifting

14.08.2023.

Ukratko o Med Visage tretmanu
Med Visage je tretman koji dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože. No njegova najveća moć je u stvaranju novog kolagena koji pomaže koži da što duže zadrži mladoliki izgled.

Kako djeluje Med Visage?
Sinergija djelovanja ultrazvuka s radiofrekvencijom potiče stimulaciju i reorganizaciju kolagenih i elastičnih vlakana što se očituje zatezanjem, učvršćivanjem i poboljšanjem teksture kože. Kontrolirana energija ultrazvuka i radiofrekvencije ciljano prodire u dublje slojeve kože i potiče staničnu obnovu i regeneraciju rezultirajući pomlađivanjem i osvježenjem kože lica, vrata i dekoltea.
Završna faza ručne masaže pospješuje cirkulaciju, limfnu drenažu i eliminaciju viška tekućine i toksičnih tvari.

Kako se izvodi tretman Med Visage?
Tretman se izvodi prelaskom specijalne face lifting sonde preko lica i vrata. Osjećaj tople, ugodne masaže prati cijelo vrijeme tretmana.

Koje regije se mogu tretirati tretmanom?
Regije koje se mogu tretirati su: lice, vrat i dekolte. 

Koje rezultate postižemo tretmanom Med Visage?
Med Visage je neinvazivna alternativa nekiruškom face liftingu s dugotrajnim rezultatima i djelotvornom učinku u zatezanju i pomlađivanju kože.

Je li tretman bolan ?
Med Visage tretman je vrlo siguran i neinvazivan tretman. Postupak izvođenja tretmana je u potpunosti bezbolan. Vrijeme za oporavak nije potrebno. 
*Kod izrazito reaktivne kože nakon tretmana koža može biti malo crvenija ili otečenija što se povlači unutar nekoliko sati od izvođenja tretmana.

Koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?
Već nakon prvog tretmana moguće je vidjeti rezultate u smislu zatezanja kože lica, vrata i dekoltea dok je za dugotrajniji i bolji rezultat preporuka odraditi seriju od 6 tretmana.

Za koga NIJE tretman?
Tretman se ne preporučuje osobama s težim kroničnim bolestima organskog sustava, malignitetima i kožnim bolestima u zoni tretiranog područja. Ne preporuča se osobama s ugrađenim pacemakerom, trudnicama i dojiljama, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida, antikoagulantne lijekove i lijekove sa sastojkom izotretinoina.

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com