Sve što trebate znati o ZO Skin Red Carpet Peel tretmanu

28.12.2023.

ZO Skin Red Carpet Peel tretman je iznimno popularan među hollywoodskim zvijezdama, jer kao što mu sami naziv kaže, priprema kožu za crveni tepih, odnosno za neke bitne događaje na kojima želite zablistati.  Ukoliko je vašoj koži potreban brzi ‘glow up’, ovaj tretman je idealno rješenje jer poboljšava strukturu i ten kože, a istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.


Ukoliko se dvoumite je li tretman ZO Red Carpet Peel namijenjen vašoj koži, nešto više o tretmanu pročitajte u nastavku:

1. Cilj tretmana ZO Red Carpet Peel je poboljšati cjelokupnu kvalitetu i zdravlje vaše kože. Može pomoći smanjiti pojavu finih linija, bora, ožiljaka od akni i neujednačenog tona kože. Također, potiče hidrataciju i daje sjaj vašoj koži.

2. Tretman uključuje kombinaciju pilinga, dubinskog čišćenja i infuzije vitamina i antioksidansa. Postupak tretmana traje 30 minuta, a poznat je i pod nazivom „Lunch time piling” budući da doprinosi blistavom izgledu i zdravlju kože bez iritacija i potrebe za oporavkom.

3. Tijekom tretmana koriste se ZO Skin Health proizvodi koje je razvio dr. Zein Obagi, a poznati su po svojim visokokvalitetnim sastojcima i učinkovitosti u poboljšanju zdravlja kože.

4. ZO Red Carpet Peel može poboljšati teksturu kože, smanjiti veličinu pora i potaknuti proizvodnju kolagena. Također pomaže u smanjenju upaljenih zona lica, što rezultira uravnoteženijom i zdravijom kožom.

5. Tretman ne zahtjeva oporavak, iako se koža može činiti blago rumenom odmah nakon tretmana. Važno je slijediti sve upute stručnjaka nakon tretmana, uključujući izbjegavanje izravne sunčeve svjetlosti, nošenje kreme za sunčanje i korištenje preporučenih proizvoda za njegu kože za održavanje rezultata.

6. Za optimalne rezultate može se preporučiti ponavljanje tretmana, a dugoročni učinci mogu varirati od osobe do osobe ovisno o individualnim stanjima kože i čimbenicima načina života.


Napomenimo, iako ZO Red Carpet Peel tretman može pružiti vidljiva poboljšanja vašoj koži, važno je održavati dosljednu rutinu njege kože i zaštititi svoju kožu od vanjskih čimbenika za dugotrajne rezultate.


Za više savjeta, obratite se stručnom osoblju Poliklinike Life:
T. 021 685 430
E. poliklinika@hotelpresident.hr

Icons made by Pixel perfect from www.flaticon.com
Icons made by iconixar from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com